Start-up Refugeen Arvostelu – Organisaatio Maahanmuuttajille Suomessa

Finland on ottanut vastaan yhä enemmän pakolaisia, mikä on saanut perustamaan Startup Refugee kaltaisia organisaatioita auttamaan maahanmuuttajia saamaan töitä. Me aiomme tutkia, mitä he ovat tehneet ja mitkä ovat heidän tapansa antaa sinulle karkean käsityksen siitä, mistä tässä organisaatiossa on kyse.

Mikä Startup Refugees on?

Mikä Startup Refugees on - Start-up Refugeen Arvostelu – Organisaatio Maahanmuuttajille Suomessa

Tämä on verkosto, joka toimii yhdessä turvapaikanhakijoiden sekä pakolaisten kanssa heidän työllistettävyyden ja yrittäjyyden parantamiseksi. Ne sijaitsevat Suomessa ja tuovat tällä hetkellä yhteen yli 100 yritystä, ja 500 organisaatiota ovat sen jäseniä.

Heidän Motivaationsa

Heidän Motivaationsa - Start-up Refugeen Arvostelu – Organisaatio Maahanmuuttajille Suomessa

Pelkästään vuonna 2015 Suomeen saapui yli 30 000 turvapaikanhakijaa, mikä luonnollisesti herättää kysymyksen heidän toimeentulostaan. Vaikka Suomen hallitus on tehnyt parhaansa helpottaakseen maahanmuuttajien tarvitsemaa apua, Startup Refugees tietää voivansa tehdä enemmän.

Tärkeimpänä motivaationa on auttaa näitä pakolaisia hyödyntämään kaikki mahdolliset taidot ja tiedot, sen sijaan, että vain annetaan heille kaikki tarvitsemansa. Tämä on mielipide, jonka monet suomalaiset jakavat, ja siksi monet organisaatiot ovat lähteneet mukaan ajatukseen.

Erittäin tärkeä tavoite, joka saavutetaan tekemällä pakolaisista tuottavia yhteiskunnan jäseniä, on taistella muukalaisvihaa ja empatian puutetta vastaan, jonka taustalla on tunne siitä, että pakolaiset ovat taakka. Kun heistä tulee yhteiskunnan voimavara, suomalaisilla ei ole mitään ongelmaa hyväksyä heidät ja jopa kannustaa heidän käyttöä.

Mitä He Tekevät ja Miten

Mitä He Tekevät ja Miten - Start-up Refugeen Arvostelu – Organisaatio Maahanmuuttajille Suomessa

Verkostoon osallistuvien organisaatioiden suuren määrän ansiosta he ovat löytäneet työpaikan lähes 600 turvapaikanhakijalle. Lisäksi he ovat tukeneet yli 200 yritystä, joita pakolaiset itse johtavat.

Startup Refugees keskittyy kouluttamiseen ja niiden taitojen hyödyntämiseen, joita pakolaisilla on maahan saapuessaan, tehden heistä arvokkaan hyödykkeen yhteiskunnalle, jossa he asuvat. Hei eivät pysyttele toimistossa ja odota pakolaisten etsivän heidät. He menevät vastaanottokeskuksiin, jossa he voivat arvioida kunkin pakolaisen taidot, koulutustason ja tarpeen.

Startup Refugeen osoittama menestys ja sitoutuminen sen perustamisesta lähtien ovat vain kasvaneet ajan myötä. Ote tyohon -sivustolla me kannustamme pitämään tämän organisaatioverkon mielessä ja auttamaan heitä, jos se vain on sinulle mahdollista.