Sponsoroi Meitä

Sponsoroi Meitä - Sponsoroi Meitä

Selaamalla tätä lehteä olet varmasti huomannut, että sisältömme on täysin ilmaista ja että kaikki artikkelit ovat huippulaatua. Siitäkin huolimatta lehden ylläpitäminen verkossa vie paljon resursseja sen toteuttamiseksi, ja olemme suuresti riippuvaisia ihmisistä, jotka päättävät auttaa meitä sponsoroimalla.

Anna ja Saa

Ne, jotka päättävät sponsoroida meitä, voivat nauttia joistakin ainutlaatuisista eduista, joita me olemme keksineet kannustaaksemme kaikkia, jotka haluavat ja pystyvät auttamaan meitä rahoittamaan aikakauslehtemme.

Tärkein etu, jonka saat meidän sponsoroimisesta, on se, että mainostamme sinua sivustollamme, ja mitä suurempi sponsorointi on, sitä monipuolisempia vaihtoehdoista tulee. Meillä on kaikkea paikoista bannereille ja gif:lle, saatavuudella videoiden ja muun laajan mainosmateriaalin lataamiseen.

Meillä on graafisen suunnittelun ammattilaisia, jotka voivat auttaa sinua keksimään parhaat strategiat houkuttelevimman mainoskampanjan suunnittelemiseksi, jos satut tarvitsemaan ohjausta. Markkinointiasiantuntijamme voivat lisäksi hienosäätää kampanjan kaikkia osia, jotka tarvitsevat uudelleenohjausta.

Jos haluat mainostaa jotain, joka kuuluu lehden aiheeseen, tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden saada kokonaisen artikkelin, jossa tarkastellaan sinua tai organisaatiotasi. Voit hyötyä siitä, että nimesi löytyy sieltä, mistä kaikki etsivät saavat tietää kuka olet ja mitä sinulla oan tarjota.

Miten Voit Sponsoroida Meitä

Meidän sponsorointimme on helppoa ja jos sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja, jos päätät auttaa meitä. Sinun tulisi mennä Yhteystiedot -sivullemme, josta löydät sähköpostiosoitteemme, ja voit lähettää pyyntösi meille sinne.

Seuraava asia, jonka saat, on tiimimme jäsenen sähköposti, jossa kysytään kaikki tarvittavat kysymykset aikeistasi.

Kun olet alkanut sponsoroida meitä, voit vapaasti lopettaa milloin tahansa haluat tai tarvitset, koska olemme sitoutumattomia ja haluamme tehdä siitä mahdollisimman mukavaa. Riippumatta siitä, minkä tyyppistä sponsorointia haluat tarjota, sinulla on mahdollisuus tehdä tiivistä yhteistyötä ammattitiimimme kanssa, joka varmistaa, että saat juuri sen, mitä haluat.

Ote tyohon -sivustolla me teemme kovasti töitä saadaksemme jokaiselle lukijalle heidän elämänsä parantamiseen ja työttömyydestä poistumiseen tarvittavat tiedot. Me olemme riippuvaisia tuestasi tämän ylläpitämiseksi niin kauan kuin se välttämätöntä, mutta haluamme tämän olevan win-win-tilanne.

Varmista, että kysyt mitä tahansa kysymyksiä. äläkä pelkää investoida tähän, tulet olemaan iloinen siitä, että tein niin.