Tietoa Ote Tyohon -sivustosta

Tietoa Ote Tyohon sivustosta - Tietoa Ote Tyohon -sivustostaOte Tyohon on lehti, jossa on artikkeleita organisaatioista ja hankkeista, jotka auttavat erilaisissa tilanteissa olevia ihmisiä pääsemään pois työttömyydestä. Me puhumme siitä, mitä ne tekevät saavuttaakseen nämä tavoitteet, heidän kursseistaan, tavastaan lisätä työllistyvyyttä ja jopa kulttuurienvälisestä viestinnästä työssä.

Suomi on ollut yksi monista maista, jotka ovat ottaneet vastaan pakolaisia Somaliasta, ja Tommi Moilanen on usein nähnyt, Kuinka vaikeaa sopeutuminen voi olla. Hän työskentelee valintajohtajana ja on tämän lehden perustaja, koska hänen ajatuksenaan oli tehdä oma osansa auttamalla ihmisiä löytämään oikeat organisaatiot.

Tommi päätyi kokoamaan yhteen tiimin ihmisiä, joita nämä järjestöt ovat auttaneet, ja muita, joilla on kokemusta niille työskentelemisestä. Muodostamalla tiimin me varmistamme, että katamme kaikki perusteet, ja olemme paremmin tietoisia ratkaisuista päättäväisille työttömyyden kanssa kamppaileville ihmisryhmille.

Vaikka vaikeudet, joita maahanmuuttajat kokevat sopeutuakseen maahan, kieleen ja voidakseen työskennellä ansaitakseen toimeentulonsa, saivat aikaiseksi lehden perustamisen, on se kehittynyt. Me haluamme, että kaikki ja kuka tahansa, joka on työttömänä, lähtee hedelmälliselle matkalle, koska me ymmärrämme, kuinka se vahingoittaa yhteiskuntaamme sekä yksilöiden terveyttä.

Tarkastamamme organisaatiot ovat vakavasti otettavia, ja kaikki lehdestä löytämäsi tiedot ovat tarkkoja, kokeiltuja ja testattuja sekä tehokkaita. Yksi tiimin tärkeimmistä tavoitteista on pitää lehti ajan tasalla, sillä yhä useammat ihmiset haluavat auttaa työttömiä ja käynnistää uusia projekteja.