Äärimmäinen Opas Taitoihin, Jotka Lisäävät Työllistettävyyttäsi

Jos sinulla on vaikeuksia löytää töitä tai haluat yksinkertaisesti vain vaihtaa parempaan työhön, voit ehkä käyttää joitakin lisätaitoja, jotka esitellään ansioluettelossasi. Tämä on äärimmäinen opas taitoihin, joita sinun on opeteltava ja kehitettävä parantaaksesi työllistettävyyttäsi, jopa kiinnittämään headhuntereiden mielenkiinnon.

Aikataulusovellusten Käyttäminen

Äärimmäinen Opas Taitoihin Jotka Lisäävät TyöllistettävyyttäsiAikataulusovellusten Käyttäminen - Äärimmäinen Opas Taitoihin, Jotka Lisäävät Työllistettävyyttäsi

Koska suurin osa suurista yrityksistä käyttää tänä päivänä aikataulusovelluksia toimintojensa sujuvuuteen, on hyvä oppia hallitsemaan eniten käytettyjä sovelluksia ja sisällyttämään ne ansioluetteloonsa.

Tämä saattaa kuulostaa hyvin yksinkertaiselta, mutta älä aliarvioi tämän antamaa huomioita, kun otetaan huomioon, että sinua on koulutettava vähemmän ja sinuun on investoitava vähemmän aikaa ja vaivaa palkkaamisen yhteydessä.

Tunne Microsoft Officesi

Tunne Microsoft Officesi - Äärimmäinen Opas Taitoihin, Jotka Lisäävät Työllistettävyyttäsi

Vaikka tämä onkin perusasia, pidä mielessä, että inun pitäisi tietää enemmän kuin vain sen, miten luodaan Word-asiakirja tai PowerPoint-esitys. Taidot, kuten Excel-laskentataulukon tunteminen, ovat arvokkaita yrityksille, jotka keskittyvät prosessin automatisointiin ja resurssien optimointiin, puhumattakaan varastotietueista.

Tutustu Gsuiteen

Yhä useammat yritykset ovat huomanneet, että Google-asiakirjojen, sivujen, sovellusten, Google-taulukoiden, lomakkeiden käyttö on käytännöllinen tapa seurata tietoja ja ladata ne välittömästi. Varmista, että pystyt käsittelemään niitä hyvin ja että osaat muuntaa ne Microsoft Officelle ja Officelta.

Projektinhallintatyökalujen Käytön Opetteleminen

Projektinhallintatyökalujen Käytön Opetteleminen - Äärimmäinen Opas Taitoihin, Jotka Lisäävät Työllistettävyyttäsi

Aivan kuten yllä, useammat yritykset havaitsevat, että projektinhallintatyökalujen käyttö auttaa hankkeita olemaan sujuvampia ja auttaa toimitusjohtajia seuraamaan, mitä koko henkilöstö tekee. Joitakin yleisimpiä, joiden käyttö sinun tulisi alkaa opetella, ovat Monday, Wrike ja Asana.

Eri Kielten Osaaminen

Kaksikielisyys tai monikielisyys on lisä riippumatta maasta, jossa asut ja lähes kaikista työpaikoista, joita haluat saavuttaa. Voit käyttää useita sovelluksia, video-oppaita, verkkokursseja ja perinteisiä oppilaitoksia oppiaksesi uuden kielen tai hienosäätämään sitä, mistä tiedät jo perusasiat.

Nämä ovat joitakin taitoja, joita sinun tulisi tarkastella täydentääksesi tai opetellaksesi, jotta ansioluettelosi olisi houkuttelevampi ja erottuisi miljoonien muiden työnhakijoiden joukosta.