3 Kurssia, Jotka Parantavat Työllistettävyyttäsi

Niin paljon kuin työmarkkinoiden muoto jatkuvasti muuttuu, tapa, jolla voimme oppia, ja työkalut, joita meidän tarvitsee hallita, kehittyvät koko ajan. Nämä ovat joitakin kursseja, joiden avulla voit oppia arvokkaita taitoja, jotka parantavat työllistettävyyttäsi.

Coursera’s – Oppimisen Oppiminen

Courseras – Oppimisen Oppiminen - 3 Kurssia, Jotka Parantavat Työllistettävyyttäsi

Koska olemme aloittamaa oppimispolulla, on sopivaa, että opettelet ensin oppimaan. Se kuulostaa turhalta, mutta tulet olemaan vaikuttunut huomatessasi tärkeät muutokset, joita se tekee tahdillesi ja kapasiteetillesi. Se vie vain kolme tuntia viikossa neljän viikon ajan.

EdX:n Projektinhallinta

EdX n Projektinhallinta - 3 Kurssia, Jotka Parantavat Työllistettävyyttäsi

Jos ajattelet, että tämä saattaa olla liikaa tavoittelemallesi työpaikalle, sinun on ajateltava laajempaa kuvaa. Jokaisen määrätyssä projektissa työskentelevän ihmisen on oltava vastuullinen ja hoidettava tehtävänsä asianmukaisesti. Kuuden viikon aikana voit ansaita itsellesi todistuksen projektinhallinnasta ja siihen liittyvistä taidoista.

General Assembly’s Codingin Dash

General Assemblys Codingin Dash - 3 Kurssia, Jotka Parantavat Työllistettävyyttäsi

Yhä useammat paremmin palkatut työpaikat sisältävät kuvauksessaan jonkinlaista koodaamista, joten tämä auttaa sinua saamaan käsityksen ainakin perusasioista. Tämä on kurssi, jolla voit oppia Javascriptiä, HTML:ää ja CSS:ää kattavien diasarjojen avulla. Lisäksi se on rakennettu niin, että sinun on tehtävä oikeat asetukset ennen kuin voit jatkaa.

Kaikki tässä luettelossa olevat kurssit ovat maksuttomia ja kokonaan verkossa, joten ei ole syytä olla aloittamatta niitä tänään. Muista, että kaikki, mitä voit lisätä ansioluetteloosi, lisää työllistettävyyttäsi, ei ole olemassa sellaista kuin liian paljon kursseja.