Työtön – Miksi Investoida Aikaa ja Vaivaa Koulutukseen

Näinä koettelemusten aikoina miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat menettäneet työpaikkansa ja joutuneen harhaan heidän edessä olevan epävarman tulevaisuuden vuoksi. Jos olet yksi näistä työttömänä olevista ihmisistä, sinun on keskityttävä koulutukseen ja uusien taitojen oppimiseen tänä aikana.

Parantaa Moraaliasi

Parantaa Moraaliasi - Työtön – Miksi Investoida Aikaa ja Vaivaa Koulutukseen

Työttömyys on kova osuma kenen tahansa moraalille, sillä se tarkoittaa riippuvuutta hallituksesta tai muista henkilöistä sinun tukemiseksi. Vaikka tämä onkin pelottava näkökulma, sinulla tulee olemaan onnistumisen tunne oppimisesta ja harjoittelusta, jotta pystyt torjumaan työttömyyden aiheuttaman pysähtyneisyyden tunteen.

Masennuksen Torjuminen

Masennuksen Torjuminen - Työtön – Miksi Investoida Aikaa ja Vaivaa Koulutukseen

Itseluottamuksen puutteen lisäksi työttömyys voi jopa ajaa päivä kerrallaan masennukseen, yksi lasku joka kuukausi, mutta tämän ajan omistaminen koulutukselle auttaa. Jos olet keskittynyt oppimiseen, taitojesi parantamiseen ja siitä huolehtimiseen, että taitosi lisäävät työllistettävyyttäsi, et todennäköisesti jää oleskelemaan tämänhetkisiin vaikeuksiin.

Työllistettävyyden Parantaminen

Mitä paksumpi ansioluettelosi on, sitä enemmän sinulla on mahdollisuus tulla palkkaavien ihmisten huomaamaksi, sillä he keskittyvät etsimään henkilöitä, jotka tarvitsevat vähän tai ei lainkaan harjoitteluaikaa palkkauksen jälkeen. Tämä voi tarkoittaa myös sitä, että saat paremman työn kuin mihin olit alun perin aikeissa tyytyä, yksinkertaisesti siksi, että päätit hankkia uusia taitoja sen sijaan, että olisit pitänyt vain kiinni jo olemassa olevista.

Talouden Voimavaraksi Tuleminen

Talouden Voimavaraksi Tuleminen - Työtön – Miksi Investoida Aikaa ja Vaivaa Koulutukseen

Kun puhutaan talouden voimavarana olemista, sisältää tämä sekä taloutesi että kansakuntasi, koska olet todennäköisesti paljon tuottavampi. Syynä tähän on se, että harjoittelu tekee täydellisen ja ne, jotka käyttävät työttömyysaikansa tiettyjen taitojen harjoittelemiseen ja opettelemiseen, työskentelevät paremmin ja nopeammin.

Aloita joitakin työkoulutuksia ja työllisyyttä parantavia kursseja ollessasi työtön. Pidä itsesi poissa joutumisesta masennuksen valtaan, valmistaudu parempaan työhön ja huomaat, että sinä päivänä kun saat työpaikan, tuottavuutesi taso on korkealla.